Zoeken naar domeinnaam doorlinken

domeinnaam doorlinken
 
Doorlinken nl domeinnaam naar de website onrechtmatig? Domeingeschil weblog.
Volg ons op Twitter! Home Weblog Handelsnaamrecht Doorlinken nl domeinnaam naar de website onrechtmatig? Doorlinken nl domeinnaam naar de website onrechtmatig? 15 september 2014 door Peter Kager. In onze mailbox ontvingen wij kortgeleden een interessante vraag over domeinnaamextenties. Mag een Duitse ondernemer een nl domeinnaam met mijn handelsnaam registreren en deze door laten linken naar zijn eigen de domeinnaam en website? Het ging in dit geval om twee ondernemers die een vergelijkbare handelsnaam gebruikte maar voor twee totaal verschillende diensten. Waar de Nederlandse partij knutselspulletjes verkocht verkocht de Duitse ondernemer meubels.
Een domeinnaam laten doorverwijzen redirect Powered by Kayako Case Help Desk Software.
Een domeinnaam laten doorverwijzen redirect. Geplaatst door Thomas Groenendijk Neostrada B.V. aan 14 August 2014 0502 PM. Hoe laat ik mijn domeinnaam doorverwijzen naar een andere URL? Login op je cPanel Account met het username en wachtwoord van je hoofddomeinnaam. Klik vervolgens op Inloggen. Je bereikt cPanel door in je webbrowser te gaan naar http//cpanel.domeinnaamvoorbeeld.nl Vervang domeinnaamvoorbeeld.nl voor jou eigen domeinnaam met extensie bijvoorbeeld com. Selecteer onder sectie Domains vervolgens Redirects. Tip Gebruik in het linker cPanel menu de zoekfunctie en typ redirects. Selecteer uit de All Public Domains lijst de domeinnaam welke je wil laten doorsturen redirect.
domeinnaam doorlinken in iweb One More Thing.
Bij registratie ga je akkoord met de huisregels. Emailadres of gebruikersnaam VERSTUUR. One More Thing Community Forum Mac Software Mac Apps Apple domeinnaam doorlinken in iweb. domeinnaam doorlinken in iweb. ExtraLarge op 20 mei 2010. Hoe kan ik met iweb een domeinnaam doorlinken? Dus iemand tikt in http//www.site1.nl en die opent dan een pagina die in iweb is gemaakt. Deze linkt dan automatisch door naar de juiste site. Hoe stuur ik mijn gebruikers door naar een ander domein / andere website? U kunt uw pagina doorsturen naar een andere pagina door de volgende code in te voeren bij.
Hoe stuur ik mijn website of domeinnaam door? Antagonist Help.
Webhosting Maak unieke combinaties met SHOP BLOG of CLUB om jouw verhaal perfect vertellen. Nu met 30% korting. Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam? Makkelijke handleidingen nuttige pagina's en Premium Support of vraag onze experts. Handleiding Vragen over het beheren van een website. Hoe stuur ik mijn website of domeinnaam door? Doorsturen op basis van DNS-records. Doorsturen op basis van Nameservers. Doorsturen aan de hand van een Redirect. Verwijzing naar een specifieke dienst. Hoe stuur ik mijn website of domeinnaam door? Het kan voorkomen dat je een domeinnaam naar een andere locatie wilt verwijzen dan de standaardmap public_html van een hostingpakket.
Hoe stuur ik mijn alles-in-1 domeinnaam door naar een website? Antagonist Help.
Webhosting Domeinnaam Reseller Ondersteuning. Handleiding Administratieve vragen Wat kan ik allemaal met Mijn Antagonist? Hoe stuur ik mijn alles-in-1 domeinnaam door naar een website? Deze functionaliteit is enkel beschikbaar voor Alles-in-1 domeinnamen. Wanneer een domeinnaam doorgestuurd moet worden en de website moet laten zien op een andere locatie kan hiervoor deze functionaliteit worden gebruikt. Log in op Mijn Antagonist. Ga in het menu naar het tabblad Producten. Klik op de domeinnaam die je naar een website wilt laten doorsturen. Ga in het vak Beheer naar Website doorsturen.
WordPress Forum WordPress blog doorlinken naar andere domeinnaam.
Forum Algemene WordPress vragen. closed WordPress blog doorlinken naar andere domeinnaam 4 berichten. Gepost 5 years geleden. Ik heb vanochtend het WordPress forum doorzocht en heel veel geprobeerd maar tot nu toe zonder voldoende resultaat. Ik heb een domeinnaam met webruimte waar WordPress op geinstalleerd staat domeinnaam1.nl/blog/wordpress en een losse domeinnaam domeinnaam2.nl zonder webruimte. Nu wil ik graag dat de wordpress site die op domeinnaam1 geïnstalleerd staat doorgelinkt wordt naar domeinnaam2 zonder dat je het ziet in de links. Dit is wat ik tot nu toe heb gedaan. Domeinnaam2 doorgelinkt naar het domeinnaam1 link waar WordPress is geinstalleerd.
Domeinnaam Forwarding Host-reviews.nl. en meta tags opgeven voor je website en de tag gebruiken wanneer een browser frames niet ondersteund. Een groot nadeel van deze manier van domeinnaam forwarden is dat zoekmachines als Google er niet blij mee zijn. Goo
VPS Hosting 2048 MB. 28 april 2013 Joep van Dongen No Comments Domeinnamen Nieuws. De term domeinnaam forwarding wordt ook wel eens domeinnaam redirection of domeinnaam doorlinken genoemd. De betekenis van domeinnaam forwarding is het doorlinken van een URL naar een andere website. Stel je hebt een domeinnaam mijnwebsite.nl maar je wilt dat bezoekers die via mijneigenwebsite.nl ook op de mijnwebsite.nl terecht komen. Daar kun je voor zorgen met domeinnaam forwarding. Dit zijn instellingen die je kunt doen bij je webhosting provider. Een voorbeeld van een grote website die veel aan domeinnaam forwarding doet is Google. Wanneer je bijvoorbeeld de naam Gogle.com intikt dan krijg je alsnog de website Google.com te zien.
Domeinnaam Doorlinken Snel en eenvoudig je Domein Doorlinken!
Domeinnaam forwarden doorlinken of redirecten. Domeinnamen doorlinken redirecten of je DNS beheren per domeinnaam is met alle pakketten van Starthosting mogelijk. Daarnaast beschikken onze pakketten ook over een andere verwijsmogelijkheden. Redirect / doorlink instellen. Bij het doorlinken maken we gebruik van een hidden-frame waarbij de bezoeker van je site niet kan zien dat hij doorgelinkt wordt naar een andere locatie. In de adresbalk van de browser blijft de oorspronkelijke domeinnaam staan. Een redirect stel je eenvoudig in via de Hostingmanager. In ieder pakket kun je de DNS-instellingen van de domeinnaam beheren.
Versio domeinnaam doorlinken.
Wij hosten de websites van. Damian zegt Ik koop al mijn domeinnamen bij Versio omdat de service perfect is en zeer goedkoop. Gepost door Michael Tenzer in Domeinnamen 28-01-2014 1642. Hallo ik wil mijn domeinnaam www.efteling-world.nl doorlinken naar www.skyside.nl hoe moet dat. KLIK OM TE REAGEREN. Registreer of meld u aan om te reageren. Gepost door Peter Martens 28-01-2014 2047. directadmin siteredirection niewe aanmaken. url laat je gewoon zo gewoon een / dus. het type laat je ook gw staan. destination is de url in jouw geval skyside.nl. dit alles invullen op de directadmin van efteling-world.nl. Terug naar subforum overzicht. Prijzen zijn exclusief BTW.
Welkom bij Bierman Advocaten.
Doorlinken via vrijwel identieke domeinnaam geoorloofd. Is het een onderneming toegestaan een domeinnaam te gebruiken die vrijwel identiek is aan de domeinnaam van haar concurrent zelfs indien alleen een koppelteken aan deze naam wordt toegevoegd? Het antwoord op deze vraag is gegeven door de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Almelo. 1 De rechter ziet in dit gebruik opmerkelijk genoeg geen probleem zelfs wanneer deze gelijkende domeinnaam enkel wordt gebruik om de bezoekers door te linken naar haar eigen website. Dealerstation drijft een onderneming die een online veilingsite voor autos exploiteert via de domeinnaam besteautobod.nl.

Contacteer ons