Resultaten voor hosting

hosting
 
Vimexx dé best beoordeelde hoster van Nederland.
Kies eerst een domein die gekoppeld moet worden aan het gekozen webhosting pakket. Moment uw aanvraag wordt verwerkt. Ga naar de volgende stap. Wij willen hosting simpel maken waardoor ieder persoon zijn eigen gebouwde website gemakkelijk online kan plaatsen en nog makkelijker kan beheren. SSD schijven een hoop rekenkracht en de beste internet connecties zorgen voor sublieme snelheid. Jouw website staat veilig op één van onze servers in Ede opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat jij compleet zorgeloos je website kan hosten op onze servers. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent en helpen je daarom graag snel met al jou vragen.
Hosting.
Om een website bereikbaar te maken op het internet huur je een stukje ruimte op een server bij PuurIDee. Deze ruimte wordt hosting webhosting genoemd. Binnen deze ruimte bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van eigen e-mailaccounts met de geregistreerde domeinnaam verwerkt in het e-mailadres. Uw e-mailadres is dan bijvoorbeeld info@jouwdomeinnaam.nl. Hoe snel is de webhosting van PuurIDee? Er zijn veel factoren bepalend voor de snelheid van de website. De internetverbinding van de bezoeker bepaalt hierbij voor een belangrijk deel de laadtijd. Daarnaast is de grootte van een pagina van belang. Dat heeft te maken met het aantal grote bestanden/afbeeldingen social mediakoppelingen of andere elementen die geladen moeten worden.
Webhosting Dedicated hosting voor uw website Heijtec ICT.
Om uw website op internet te plaatsen hebben we drie dingen nodig de website een domeinnaam bijvoorbeeld www.heijtec.com en hosting. Wij kunnen u voorzien in alledrie de vereisten. Buiten het feit dat we dit zeer voordelig aanbieden brengt u alles onder op één adres. Een host is een gastheer. Hosting is het onderbrengen van één of meerdere websites op een server.
Hosting Zakelijk Solcon.
Want het maakt niet uit of u online back up gebruikt een virtuele server of colocatie. U wilt in controle zijn. U wilt snel kunnen schakelen wanneer de organisatie daar om vraagt. Uw data staat veilig op Nederlandse bodem. In de huidige bedrijfsvoering draait alles om data. Gegevensverlies kan daarom al snel een bedreiging vormen voor de continuïteit. Bekijk de voordelen van Online Backup Server.
VPS dedicated servers domeinregistratie webhosting AS Hosting.
De nieuwste versie van Parallels Plesk wordt gezien als de grootste milestone in de geschiedenis van Plesk. Met een nieuwe interface en meer dan 100 nieuwe functies. Meer over Plesk 11. Met jouw website online. Hosting vanaf 250 per maand. Inclusief remote Back-up 3 GB. VPS inclusief Parallels Plesk. Root / administrator login. Windows en Linux platform. LET OP Sinds enige tijd is ons nieuwe IBAN rekeningnummer. Ons oude rekeningnummer komt hierbij te vervallen. Wijzig je SPAM instellingen. Door de omzetting van alle websites en domeinnamen zijn de SPAM instellingen niet automatisch meegenomen.
Homepage DHPA.
Een samenwerking van marktleidende cloud providers en leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia. is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. Het profileren van de sector en uitvoeren van onderzoek. ICT onderwijs moet beter inspelen op veranderingen in de IT. Kwaliteit professionaliteit en transparantie in sector bevorderen. Het stimuleren van interactie tussen o.a. DHPA maakt met studie structuur digitale economie inzichtelijk. Digitalisering is een fenomeen dat onze economie totaal veranderd.
IPS Webhosting Linux hosting.
Bij ons kunt u terecht voor het hosten van een eenvoudige tot aan een complexe PHP website of applicatie. Wij bieden hosting pakketten op basis van ons Cloud Hosting platform met handige tools voor het beheren en creëren van uw website. Alle pakketten bevatten e-mail hosting en een spam en virus filter. Prijs per maand 550.
TYPO3 Hosting internetbureau alterNET TYPO3.
Zowel ontwikkelaars als directe opdrachtgevers kiezen daarom voor hosting van alterNET. De TYPO3 hosting bieden we aan in drie varianten shared hosting dedicated hosting en TYPO3-Cloudhosting. Meer voordelen van TYPO3 Hosting van alterNET. Hosting met toegang tot de Extension Manager SSH SFTP. Betrouwbare backups elke nacht tot 7 dagen terug. Razendsnelle servers Dual Quad Core XEON. Ervaring met cloud cluster en virtualisatie-infrastructuur. Zowel Linux als Microsoft. ImageMagick GraphicsMagick GD2 freetype PDF-ondersteuning enz. Uitgebreide beheeromgeving van uw website via Plesk. SSH2 SFTP en FTP-toegang. Indien gewenst ook inhoudelijke TYPO3 Support via een SLA of op uurbasis.
Webhosting Domeinnaam registratie en VPS SoHosted.
Bij SoHosted houden we ons al meer dan 10 jaar bezig met hosting. Met onze enthousiaste service gaan we altijd net een stapje verder dan je zou verwachten!
Hosting Discounter De goedkoopste hosting van nederland.
HostingDiscounter breidt openingstijden uit. 2001-2017 Tiscom Hosting BV Prijzen excl.

Contacteer ons