Resultaten voor domein hosting

domein hosting
 
Domein hosting Betrouwbare en professionele webhosting bij domein-registreren.nl.
Wilt u graag wat meer ruimte op onze servers? Dan is Webhosting Medium ons meest gekozen pakket een solide optie. Voor webshops grote websites en specifieke webapplicaties hebben wij een hosting omgeving beschikbaar die perfect aan zal sluiten op uw eisen Webhosting Large. Bekijk snel de verschillende hostingpakketten! Bij al onze hosting pakketten heeft u de beschikking over een professionele deskundige helpdesk. Zij helpen u graag met uw vragen over de pakketten. Onze helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 17.00 uur. Om er voor te zorgen dat u zelf gemakkelijk uw website kan onderhouden is een Content Management Systeem CMS de ideale software om dit realiseren. Onze hosting pakketten ondersteunen vrijwel alle CMSen.
Domeinregistratie registreer nu jouw unieke domein! Vevida.
Je creëert hiermee een unieke plek voor een webshop website of je persoonlijke/zakelijke blog. Wil je snel een professionele website? Wacht dan niet langer en registreer de domeinnaam voor jouw website vandaag nog bij Vevida. Wil je snel je domein vastleggen zonder allerlei extras? Claim dan je domein en kies voor parkeren. Je kunt later gemakkelijk upgraden. 1 00 per maand. Meer informatie Bestel direct. Je domein en e-mail doorschakelen naar een website of een social media profielpagina. 2 00 per maand. Meer informatie Bestel direct. Het is belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over de naam die je wilt registreren. Het is per slot van rekening de naam waarop jouw klanten je online vinden.
Domeinnaam koppelen aan Webhosting pakket Vimexx Hosting.
Domein koppelen aan hostingpakket via klantenpaneel. Het koppelen van een domeinnaam die bij ons aangeschaft is doe je via het klantenpaneel. Je hoeft dit niet te doen als je domeinnaam extern geregistreerd is volg hiervoor de volgende stap. Het koppelen via ons systeem zorgt er voor dat de domeinnaam automatisch toegevoegd gaat worden aan het hosting pakket. Om het koppelen van je domeinnaam aan je hosting pakket te realiseren is een actie benodigd die we moeten uitvoeren in het klantenpaneel. Rechtsbovenaan op onze website klik je op Dashboard.
Versio Alles voor uw websites!
Welke domeinnaam wordt van u? Domein controleren Meerdere domeinen. nielsa52 Webhosting bij @Versio naar nieuw platform. MikeLangman Superblij met de SSD update van afgelopen nacht. nanafrika @VersioISP Supersnelle en goede service van Versio webhosting/Fabian Daniel. Jeroenlangendam Ik steek niet vaak de loftrompet over bedrijven maarre. die jongens van @versioisp weten hoe je support aan je klanten levert. hipperdehopper Damn de service van @Versio is wel erg top zelfs snachts om 1 uur krijg je nog een reactie als je een probleem hebt topservice D.
Antagonist De best beoordeelde webhoster van Nederland.
Let op dit is slechts een indicatie. Wat krijg je nog meer? Gratis 75 apps zoals WordPress. Ieder domein beveiligd met DNSSEC. Zelf backups maken en beheren. 12 backups over 7 dagen. Gewoon goed voor elkaar. Je mag onbeperkt veel dataverkeer verbruiken. En dat werkt supersnel want ons gehele netwerk doet 10 Gigabit! Mocht er iets misgaan dan kun je data eenvoudig herstellen. Ook als je zelf geen backup hebt gemaakt. Want wij maken backups voor jou! 6 x 4 uur van de laatste 24 uur. 7 x 24 uur van de laatste 7 dagen.
Opzeggen contract hosting en domeinnaam Hosting2GO.
Home / Klantenservice / Administratie / Opzeggen / Opzeggen contract hosting en domeinnaam. Opzeggen contract hosting en domeinnaam. Op het moment dat je besluit om geen gebruik meer te maken van de diensten die je bij Hosting2GO hebt afgenomen moet je deze altijd bij ons opzeggen. Dat geldt voor domeinnamen en hosting maar ook voor extra diensten zoals SiteBuilder en Spamfilter. Doe je dat niet dan blijven deze actief en worden ze jaarlijks opnieuw door ons via automatische incasso in rekening gebracht. Ook wanneer je de domeinnaam wilt gaan verhuizen naar een andere hoster moet je eerst bij ons opzeggen. Hoe kan ik opzeggen?
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Hieronder een afbeelding van de verschillende TTL's zoals deze momenteel zijn in te stellen. Alle DNS-instellingen voor een domein zijn aan te passen in het controlepaneel via Domein Hosting en vervolgens op de domeinnaam te klikken. Aan de rechterkant zie je meteen de DNS-records terug. Hieronder een overzicht van de verschillende DNS-records. Dit is voor de bereikbaarheid van je website het belangrijkste record. De A staat namelijk ook voor Address. Simpel uitgelegd verteld dit record aan bezoekers op welk IP-adres de webserver voor jouw domein terug te vinden is. Hieronder een voorbeeld hiervan. In ons geval verwijst het A'-record naar het IP-adres 149.210.170.8 wat ook het IP-adres is van de bijbehorende webserver.
Vimexx dé best beoordeelde hoster van Nederland.
Reseller hosting Nederland Reseller hosting Belgie. Kies eerst een domeinnaam bij vimexx via de domeinchecker! Kies eerst een domein die gekoppeld moet worden aan het gekozen webhosting pakket. Moment uw aanvraag wordt verwerkt. Ga naar de volgende stap. Wij willen hosting simpel maken waardoor ieder persoon zijn eigen gebouwde website gemakkelijk online kan plaatsen en nog makkelijker kan beheren. SSD schijven een hoop rekenkracht en de beste internet connecties zorgen voor sublieme snelheid. Jouw website staat veilig op één van onze servers in Ede opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat jij compleet zorgeloos je website kan hosten op onze servers.
Welkom bij D-Hosting Hosting en Domein registratie.
Mailings verzenden met Marketer. Beheer van externe servers. Controleer of uw domeinnaam nog vrij is. of vul het domein dat u wilt verhuizen in. Installatron voor snelle installatie van o.a. WordPress Joomla en Drupal. Inclusief Web Presence Builder. Vanaf 1099 per jaar. Met ons Business hostingpakket heeft u alles wat u nodig heeft om met Wordpress aan de slag te gaan. Vanaf 4250 per jaar. Maak gebruik van onze online helpdesk om een antwoord te vinden op al uw vragen. Eenvoudig en overal mobiel toegang tot uw e-mail agenda en contactpersonen.
iXL Hosting B.V. Domeinregistratie Vanaf 5 En Binnen Een Uur Online.
Compleet overzicht van alle gTLD extensies. Uw klanten voorzien van eigen whitelabel nameservers. Veel gestelde vragen over domeinen. Veel gestelde vragen over DNS Hosting. Uw website snel en voordelig online. Verkoop zelf webhosting aan uw klanten. Uw shop weer snel en altijd bereikbaar. Hosting voor CMS systemen. WordPress Joomla Drupal Prestashop Magento. Stel zelf uw virtuele SSD server samen. Een eigen krachtige fysieke server in het datacenter. Wel de lusten maar niet de lasten. Eigen cloud omgeving met de hoogste garanties. Service Level Agreements SLA.

Contacteer ons