Resultaten voor sidn

sidn
 
SIDN domeinregistratie partner VisualMedia.
Wij zijn uw beste registrar-keuze uit de regio door ons totaalaanbod op digitaal vlak. Domeinregistratie is daar één cruciale schakel in. SIDN beheert het nl domein. Via SIDN kunnen nl domeinnamen geregistreerd worden. SIDN is een afkorting voor Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Er kunnen niet direct domeinnamen bij SIDN geregistreerd worden dit moet altijd via de SIDN Registrars zoals VisualMedia. De domeinnaam van een website is een unieke naam op het internet. Er kan maar 1 google.nl zijn en maar 1 visualmedia.nl. Daarom moeten nieuwe domeinnamen geregistreerd worden. Wie het eerst komt wie het eerst maalt! Dus wees er snel bij als u een nieuwe website wilt maken voor uw bedrijf.
SIDN Overzicht Tweakers.
Nieuws SIDN dns-blokkade goksites is nutteloos en gevaarlijk. De dns-blokkade van illegale goksites zoals die staat in een Nederlands wetsvoorstel is zinloos en kan zelfs problemen opleveren. Dat stelt domeinnaambeheerder SIDN in een reactie op het voorstel voor de wijziging van de wet op kansspelen. 49 17.657 views 1 jun 16. Nieuws Eerste sites op amsterdam-domein gaan live. TEDx.amsterdam is de eerste website die woensdag officieel live ging op het amsterdam-domein. Tot 1 juni kunnen alleen honderd geselecteerde bedrijven en personen gebruikmaken van het top-level-domain. Een van de selectiecriteria was het belang voor de stad. 105 25.505 views 1 apr 15. Nieuws Groei aantal actieve nl-domeinnamen zakt in. De groei van het aantal actieve nl-domeinen is in de afgelopen jaren flink afgenomen.
SIDN fonds Criteria.
SIDN fonds onderscheidt verschillende type projecten waarvoor verschillende criteria gelden. Criteria Pioniers en Potentials projecten waaronder Blockchain for Good projecten voorjaarscall 2017. Criteria Poniers en Potentials projecten. Om in aanmerking te komen voor financiering voor een Pioniers of Potentials project waaronder Blockchain for Good voorjaarscall 2017 gelden onderstaande criteria. Algemene criteria voor zowel Pioiniers als Potentials projecten. Het project heeft de potentie op langere termijn impact te hebben op de missie en doelstellingen van het fonds. Het project is gericht op het algemeen belang Hieronder verstaan wij dat het project maatschappelijke meerwaarde heeft.
SIDN Jouw wereld. Ons domein.
Onze mensen bloggen regelmatig over technische ontwikkelingen projecten en onderzoeken. Wij zijn het researchteam van SIDN. We ontwikkelen nieuwe internettechnieken en systemen. Klacht of geschil over domeinnaam. Breid je kennis uit.
Sidn bHosted.
Domeinnaamhouder vrijwaart SIDN de bestuursleden van SIDN het personeel van SIDN en alle Deelnemers terzake van en zal hen schadeloos stellen voor alle kosten en schade die voor ieder van hen voortvloeien uit een aanspraak van een derde dat de registratie en/of het gebruik van de aangevraagde Domeinnaam inbreuk maakt op diens rechten. Indien de aangevraagde Domeinnaam overeenkomstig de voorgeschreven wijze in het Reglement is aangevraagd zal SIDN deze in het Register opnemen en opgenomen houden waarna SIDN de Domeinnaam voorts zal doen opnemen in de nl-zonefile.
SIDN banken scoren nog steeds slecht op dnssec-beveiliging IT Pro Nieuws Tweakers.
Ook bij de internet en telecomsector valt er nog een wereld te winnen van de 79 domeinen van internetproviders ondersteunen 17 dnssec. Mobiele aanbieders en de ondernemingen die verantwoordelijk zijn voor de datatransportbackbone scoren volgens de SIDN ronduit slecht. Roelof Meijer algemeen directeur SIDN wijst erop dat het de tweede keer op rij is dat banken het slechtst scoren terwijl die het meest te maken hebben met spoofing en phishing. Overheden hebben een flinke inhaalslag gemaakt want in 2014 was nog 14 procent van de overheidssites beveiligd maar inmiddels is dat 59 procent. Twitter Facebook LinkedIn Google. Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel. Xs4all neemt dnssec in gebruik 14 november 2016. CPB overheid moet een leidende rol spelen bij encryptie en authenticatie 6 juli 2016.
Webinar archief van SIDN.
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars. 33 keer bekeken Security-expert in 1 uur. Op maandag 10 oktober organiseert SIDN van 1500 1600 uur het webinar Security-expert in 1 uur. In dit webinar leggen drie experts op een bondige en begrijpelijk manier uit wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat de digitale beveiliging van je webshop of website op orde is. Uit cijfers blijkt dat meer dan. 14 keer bekeken Correcte contactgegevens terhandstellingsverplichting algemene voorwaarden SIDN. SIDN organiseert op woensdag 31 augustus van 15.00 tot 16.00 uur een webinar over twee nieuwe onderwerpen die voor nl-registrars van belang zijn.
SIDN fonds een sterk internet voor iedereen.
Lees meer over cookies. Waar ben je naar op zoek? Een sterk internet voor iedereen. Dat is waar SIDN fonds voor staat. een open en vrij internet waar wij ons veilig en vertrouwd voelen. Wij investeren in baanbrekende ideeën die het internet versterken. en in projecten met een economische of maatschappelijke impact. Een sterk internet voor iedereen. SIDN fonds staat voor een sterk internet voor iedereen. We investeren in projecten met lef en maatschappelijke meerwaarde die bijdragen aan een sterker internet empowerment van de gebruiker of die het internet op een vernieuwende manier inzetten.
SIDN Kennispartner op het gebied van online ondernemen MKB Servicedesk.
Maak nu je gratis account aan en activeer je profiel! Kennispartner op het gebied van online ondernemen. Als je online wilt ondernemen is het belangrijk dat je een goede website hebt. Dat begint bij het kiezen van een goede domeinnaam en domeinnaamextensie. SIDN Stichting Internet Domeinregistratie Nederland registreert en beheert alle nl-domeinnamen en zorgt ervoor dat de domeinnamen wereldwijd bereikbaar zijn. Maar SIDN draagt ook bij aan een veilig en stabiel internet in Nederland de ontwikkeling van internetbeleid op mondiaal niveau en aan nieuwe internetstandaarden. Vraag niet beantwoord of nog een vraag? MKB Servicedesk helpt je graag verder!
SIDN.
SIDN is verantwoordelijk voor het stabiel functioneren en de ontwikkeling van het nl-domein op het internet. Wij staan daardoor middenin de digitale samenleving. Het internet heeft veel voordelen zoals het eenvoudig ontsluiten van informatie en het leggen van contacten tussen mensen. SIDN is zich echter ook bewust van de nadelige bijeffecten. Daarom steunt SIDN organisaties die deze negatieve bijeffecten bestrijden.

Contacteer ons