Meer resultaten voor domeinnaam register

domeinnaam register
 
4. Domeinnaam Registreren! Is jouw domeinnaam vrij? Check NĂș!
Snel je ideale domeinnaam registreren. Je eigen online plek. Keuze uit 900 domeinnaamextensies. Gratis website van MijnWebsite. Je registreert al een domeinnaam vanaf 4.00. Eenvoudig beheer in je eigen klantomgeving.
Domeinnaam registreren in 5 min. Gratis e-mail en URL forwarding inbegrepen.
Meer dan 850 verschillende extensies beschikbaar ter registratie. Gratis extra's bij uw domeinnaam registratie. Domeinnaam registreren met gratis extra's. Maak zoveel e-mailadressen als u nodig hebt met uw domeinnaam. De e-mails laat u gratis doorsturen naar uw huidige e-mailadres. Stuur mensen die uw domeinnaam invullen automatisch door naar een andere URL zoals bv. Contacteer ons via telefoon of e-mail met vragen over uw domeinnaam. We helpen u graag verder. Maak zoveel subdomeinen aan als u nodig hebt. Een subdomein is bv.
Domeinnaam eigenaar achterhalen WebhostGids.nl. Domeinnaam eigenaar achterhalen WebhostGids.nl.
nl Domeinnaam houder achterhalen. nl domeinnamen kun je controleren via de website van SIDN. SIDN is het Nederlandse domeinnaam register het bedrijf achter nl. be Domeinnaam houder achterhalen. Voor de eigenaar van be domeinnamen kun je naar de website van DNSBelgium gaan. eu Domeinnaam houder achterhalen. eu is te controleren via de website van EURID. com Domeinnaam houder achterhalen. Domeinnamen die eindigen op com kun je controleren op Register.com. Bij enkele hosting bedrijven kun je nl en com domeinnamen anoniem registreren. Bij het anoniem registeren van een domeinnaam worden de gegevens van het hosting bedrijf ingevuld. bij Neostrada kunnen domeinnamen anoniem geregistreerd worden.
Pas op voor Nederlands Domein Register.
Amsterdam Domeinnaam registreren aanvragen kopen.
In 2015 zal de nieuwe domeinextensie amsterdam worden ingevoerd. De algemene beschikbaarheid start op 1 september 2015. Vanaf dan kan iedereen een amsterdam domeinnaam registreren. Deze website wilt informatie leveren en u kan ook domeinnamen bestellen via een formulier. De prijs voor 1 jaar is 37 euro inclusief btw. De prijs voor twee jaar is 72 euro inclusief btw. De prijs voor drie jaar is 105 euro inclusief btw.
Goedkoop een domeinnaam registreren? Providers vergelijken.
Is de domeinnaam vrij? Ga dan direct de domeinnaam aanvragen. Bij de domeinproviders hierboven kon je al een domeinnaam registreren voor 395 per jaar. Waarom een goedkope domeinnaam vastleggen? Wanneer je een domeinnaam reserveert dan is de 100% domeinnaam van jou en ben je ervan verzekerd dat derden jouw concurrenten bijvoorbeeld jouw sterke domeinnaam niet vastleggen. Ga je het idee uitwerken? Dan kan je in het control center van de domeinnaam provider de domeinnaam activeren en koppelen van een hostingaccount. Goedkoop een domein kopen. Het is altijd verstandig om te kijken waar je goedkoop een domein kan kopen maar je moet ook altijd kijken naar de bijkomende kosten de kleine lettertjes.
Webwijzer.nl De eigenaar van een domeinnaam achterhalen.
Websites vermelden soms geen juiste contactgegevens. Wie om welke reden dan ook contact wil opnemen met de persoon achter een website kan in een Whois register opzoeken op wiens naam de domeinnaam staat. Vaak is dit de eigenaar van de website of een bedrijf dat in contact staat met de eigenaar zoals de webdesigner. Nederlandse domeinnamen opzoeken NL. Typ een NL domeinnaam in het zoekveld en klik op OK. Vink in het volgende scherm het vakje Accoordverklaring aan en klik op OK. De houder van de domeinnaam is de eigenaar de registrar is het bedrijf dat de domeinnaam voor de eigenaar heeft geregistreerd. Via het e-mailadres dat vermeld wordt als Administratieve contactpersoon kun je contact opnemen met de eigenaar.
NDR Waakt over uw domeinnamen.
Welkom bij Nederlands Domein Register! Heeft u als ondernemer een domeinnaam of een merk dat u wilt beschermen? Of misschien wel een ander intellectueel eigendom dat u als uw eigen wilt registreren? Dan bent u bij Nederlands Domein Register aan het juiste adres. Nederlands Domein Register is een dienstverlenend bedrijf dat opereert op de markt voor intellectuele eigendommen. Dit zijn onder andere auteursrechten merknamen octrooirechten logos handelsnaamrechten en domeinnaamrechten. Wij zien er persoonlijk op toe dat de registraties van bovenstaande intellectuele eigendommen in goede banen verlopen.
waarschuwing voor telefonische acquisitie fraude MerkWerk merkenbureau.
Internationale modelregistratie nu ook mogelijk voor Zuid-Korea. waarschuwing voor telefonische acquisitie fraude. De laatste tijd worden merkhouders telefonisch benaderd en gewaarschuwd dat een derde partij een identieke of gelijkende domeinnaam heeft aangevraagd vaak een domeinnaam extensie zoals be eu com of net. Het is enkel een voorwendsel om u zo ver te krijgen om tegen betaling domeinnamen te laten registeren oplichting dus. Hier geldt Niet op reageren en bij twijfel contact met ons op nemen. Het gaat op dit moment om o.a. Intellectual Property Mangement Group / I.P.M.G. ingeschreven bij de KvK onder de naam I.P. Merk Domeinregistratie met kvk nummer 57856648. Dit is een eenmanszaak van de heer Tim K.H. Ook worden de namen TIPO / T.I.P.O.
XS4ALL Domeinregistratie en Privacy.
Wat zijn de specificaties van Dedicated Hosting? Wat zijn de specificaties van Dedicated Server? Met een domeinnaam liggen uw gegevens op straat. Iedere domeinnaam wordt opgenomen in een openbaar register het Domain Name System DNS. Dit systeem kunt u zien als het telefoonboek van domeinnamen. In het register wordt naast de domeinnaam ook de gegevens van de houder geregistreerd. Dit betekent dat wanneer u een domeinnaam bezit iedereen op internet toegang heeft tot de gegevens die u hebt opgegeven zoals uw naam telefoonnummer en e-mailadres. Voor de meeste bedrijven is de openbaarheid van deze gegevens geen probleem. In het geval van particulieren kan het echter bijzonder onwenselijk zijn.

Contacteer ons