Zoeken naar domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
 
Domeinnaam verkopen? Nu direct geld voor uw domeinnamen.
Domein verkopen direct geld voor uw domeinnamen Domeinnamen verkopen Wij geven vanaf nu direct geld voor uw domein en nemen het proces van tientallen jaren wachten tot al uw domeinnamen verkocht zijn volledig uit handen. Wij kopen uw domeinen in tegen groothandelsprijzen en of wij deze vervolgens kunnen verkopen is ons risico. Bij groothandelsprijzen moet u gezien de verkoopsnelheid 1-2% per jaar en risico denken aan ca. 5-15% van de eventuele verkoopwaarde. Wilt u zelf uw domeinnaam verkopen of uw gehele domeinnaam portfolio? Stuur een mail aan mail@cridea.nl of vul onderstaand formulier in. Direct geld voor uw domeinnaam!
Domeinnamen registreren en verkopen Mijn kijk op Zakelijk.
Soms worden er op internet kortingsbonnen aangeboden waardoor het registreren van een domein goedkoper wordt dan bij een normale registratie. Heb je een domeinnaam geregistreerd dan wordt het tijd deze met winst te verkopen. Domeinnamen kan je te koop zetten op GoDaddy Sedo enz. Je kan een domeinnaam voor verkoop eerst opwaarderen door. een website te creëren die voor bezoekersverkeer zorgt en een hogere pagerank. een domeinnaam te parkeren zodanig dat dit geld opbrengt vooraleer je hem verkoopt. Als starter begin je met een beperkt budget. Koop een aantal domeinnamen er verkoop deze met winst door. De opbrengst leg je opzij en koop opnieuw voor een zelfde budget een aantal domeinnamen op.
Aankoop verkoop en veiling van domeinnamen.
In de praktijk komt het ook steeds vaker voor dat domeinnamen worden geveild. Ook hierbij kan het wenselijk zijn om de expertise van Novagraaf in te schakelen. Meer weten over het aan of verkopen van een domeinnaam? Heeft u vragen over de aankoop of verkoop van uw domeinnaam neem dan eens contact op met Novagraaf. Of het nu gaat om het registeren van een domeinnaam de bewaking van een domeinnaam of een dispuut over een domeinnaam. Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via het contactformulier rechts bovenaan deze pagina. Bellen kan natuurlijk ook.
SIDN Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
SIDN werkte mee aan deze rapportage. over oplichting met domeinnamen. Je bent nog niet zo lang geleden begonnen met je eigen bedrijf en hebt direct een website gelanceerd. Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiële klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan dan kan je altijd nog een com-versie registeren. Een mooie droom maar misschien iets voor de toekomst. Dan word je ineens gebeld door een bedrijf dat zich bezighoudt met de controle op dubbele domeinnaamregistraties of zoiets. Er schijnt een probleem te zijn.
Let op! Oplichting met domeinnaam verkopen Hosting2GO.
Home / Let op! Oplichting met domeinnaam verkopen. Oplichting met domeinnaam verkopen. 1 maart 2016 door Guido. Ben jij ook al eens gebeld door een bedrijf dat domeinnaam verkopen controleert en je een andere versie van jouw domein aanbiedt? We ontvangen een toenemend aantal meldingen van klanten dat zij het eerste registratierecht op een domeinextensie zouden hebben omdat iemand anders ermee vandoor wil gaan.
Domein verkopen.
verkoop u domeinnaam snel en eenvoudig op Sedo via Sylconia zonder extra kosten.
Domeinveiling Koop en verkoop van jouw domeinnamen GoDaddy NL.
De slimme keuze voor het kopen en verkopen van domeinnamen. Verkopers Profiteer van onze lage commissietarieven! Kopers Vind namen die nergens anders verkrijgbaar zijn! Ben je klaar om je domeinnaam te verkopen? Wil je bieden op een naam die al bestaat? Dan zul je zeker lid willen worden van GoDaddy-veilingen het nieuwe veilinghuis op internet voor alles wat met domeinen te maken heeft gebouwd op bewezen GoDaddy systemen en ondersteuning! Word vandaag nog lid! Ja ik wil lid worden van GoDaddy-veilingen. GRATIS domeinmelding Pro Monitoring 100-Pack.
Domeinnaam registreren vanaf 089 Controleer nu.
Als we hier de domeinnaam website.nl aan koppelen is website.nl een stuk makkelijker te onthouden en bezoeken dan dit IP adres. Om een eigen domeinnaam te registreren beginnen we met een domeinnaam check om te kijken of jouw gewenste domein nog wel echt beschikbaar is. Het kan namelijk zijn dat iemand anders deze domeinnaam al bedacht heeft en deze hierdoor al geregistreerd is. Vaak is het raadzaam om meerdere domeinnaam extensies ook wel TLD's genoemd te checken. Zodra jij een gewenste domeinnaam hebt gevonden in de check kun je deze op onze website direct registreren waarna die binnen enkele minuten van jou is.
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Een professionele broker gaat voor u aan de slag om uw gewenste domeinnaam op korte termijn en tegen een zo laag mogelijke prijs te verkrijgen. Of zet zich voor u in om uw premium domeinnaam tegen een topprijs te verkopen. Ons ervaren brokerteam is er voor u en werkt betrouwbaar betrokken en gegarandeerd discreet. Ieder domein is anders. De hamvraag voor zowel koper als verkoper is daarom wat mag een domein kosten? Onze professionele en met feiten onderbouwde rapporten geven snel duidelijkheid voor één domein of domeinportfolio's. Perfect en veilig voor zowel koper en verkoper een betrouwbare trustservice zorgt voor een gegarandeerd veilige overdracht van de overeengekomen prijs en de technisch correcte overdracht van het domein.
Domeinnamen marktplaats / DomeinMatch.nl.
GA NAAR ALLE THEMAVEILINGEN. Er zijn momenteel geen actieve veilingen. Koop en verkoop domeinnamen op domeinmatch.nl. Op Domeinmatch.nl kun je risicoloos zaken doen met kopers en verkopers van domeinnamen. Dankzij de marktplaats en het veilingsysteem is het heel eenvoudig om domeinnamen te kopen en verkopen.

Contacteer ons