Meer resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
 
SIDN Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
SIDN werkte mee aan deze rapportage. over oplichting met domeinnamen. Je bent nog niet zo lang geleden begonnen met je eigen bedrijf en hebt direct een website gelanceerd. Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiële klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan dan kan je altijd nog een com-versie registeren. Een mooie droom maar misschien iets voor de toekomst. Dan word je ineens gebeld door een bedrijf dat zich bezighoudt met de controle op dubbele domeinnaamregistraties of zoiets. Er schijnt een probleem te zijn.
Domeinnaam verkopen ervaringen? Internetproviders en Hosting GoT.
woensdag 30 mei 2012 1908. Laatst online 27-06 2112. Ik kreeg enkele weken geleden een mail waarvan ik niet zo heel goed wist wat ik er nu van moest denken en wat ik nu moest doen. De mail was van een klein grafisch eenmansbedrijfje naam doet er even niet toe die mijn domeinnaam over wilde kopen.
Domeinnaam verkopen Domeinhandel.nl.
Domeinnaam registreren en verkopen via domeinhandel.nl. Met de button alle domeinen krijgt u een overzicht van alle te koop aangeboden domeinnamen. U kunt ook de database doorzoeken op elke lettercombinatie. de zoekopdracht verkoop zal alle domeinen weergeven waarin dit woord in zit. Zo geeft de query nu als resultaat alle te koop aangeboden nu domeinen. Wilt u een domeinnaam te koop aan bieden dan dient u zich eerst aan te melden. U krijgt dan een loginnaam en wachtwoord waarna u gratis uw domeinnamen te koop kunt aanbieden. Als verkoper blijft u anoniem. Potentiele kopers kunnen via een email formulier reageren op een te koop aangeboden domeinnaam.
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij Helpdesk TransIP.
Wil je onze helpdesk snel bereiken? Stuur dan een ticket via het controlepaneel. Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen daar hebben we geen speciale diensten voor. Om de domeinnaam te verhuizen naar de nieuwe eigenaar is in de meeste gevallen alleen een verhuiscode nodig. De verhuiscode vind je in het controlepaneel. Dit doe je als volgt. Ga naar Domein Hosting. Klik op je domeinnaam. Scroll omlaag naar Autorisatiecode. Daar zie je ofwel de verhuiscode getoond worden of een link om deze aan te vragen.
Domeinen verkopen voor dummies Webwinkel Forum.
Ik vind het immens triest deze domeinnaampjes te verwaarlozen. Of af te doen als eenvoudige commerciële link en bannersites. Lijst Hoe verkoop ik in godsnaam een domeinnaam? Hoe bepaal ik de prijs? Hoe gaat dit praktisch in zijn werk bij de host enz? Hoe gebeuren de betalingen overdracht? Moet je rechten afstaan op papier? De Registraties zijn gedaan bij sohosted maakt dit verschil per firma? Hoe en waar bied ik ze aan? Pfff zoveel vragen luxeprobleem i know. Voor de nieuwsgierigen enkele voorbeelden kids-outlet.be dogs-outlet.nl enz. had er echt zoveel leuke ideetjes voor. Berichten 1519 Lid geworden op 08 oktober 2013. Re Domeinen verkopen voor dummies.
Domeinnamen registreren en verkopen Mijn kijk op Zakelijk.
Soms worden er op internet kortingsbonnen aangeboden waardoor het registreren van een domein goedkoper wordt dan bij een normale registratie. Heb je een domeinnaam geregistreerd dan wordt het tijd deze met winst te verkopen. Domeinnamen kan je te koop zetten op GoDaddy Sedo enz. Je kan een domeinnaam voor verkoop eerst opwaarderen door. een website te creëren die voor bezoekersverkeer zorgt en een hogere pagerank. een domeinnaam te parkeren zodanig dat dit geld opbrengt vooraleer je hem verkoopt. Als starter begin je met een beperkt budget. Koop een aantal domeinnamen er verkoop deze met winst door. De opbrengst leg je opzij en koop opnieuw voor een zelfde budget een aantal domeinnamen op.
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Een professionele broker gaat voor u aan de slag om uw gewenste domeinnaam op korte termijn en tegen een zo laag mogelijke prijs te verkrijgen. Of zet zich voor u in om uw premium domeinnaam tegen een topprijs te verkopen. Ons ervaren brokerteam is er voor u en werkt betrouwbaar betrokken en gegarandeerd discreet. Ieder domein is anders. De hamvraag voor zowel koper als verkoper is daarom wat mag een domein kosten? Onze professionele en met feiten onderbouwde rapporten geven snel duidelijkheid voor één domein of domeinportfolio's. Perfect en veilig voor zowel koper en verkoper een betrouwbare trustservice zorgt voor een gegarandeerd veilige overdracht van de overeengekomen prijs en de technisch correcte overdracht van het domein.
Domein verkopen.
verkoop u domeinnaam snel en eenvoudig op Sedo via Sylconia zonder extra kosten.
MooieDomeinnaam.nl.
Neem gerust contact op. 2652XL Berkel en Rodenrijs. Telefoon 010 511 6887. Klik voor aanvullende informatie. Op zoek naar een Mooie Domeinnaam? Kijk dan eerst even in het ruime aanbod van Media Village B.V. We hebben de domeinen op deze site allemaal voorzien van een prijskaartje. En om het je makkelijk te maken kun je een domein ook nog eens direct kopen en in gebruik nemen. Betalen gaat eenvoudig en vertrouwd via iDEAL. Direct na de betaling ontvang je per e-mail de factuur en de autorisatie code waarmee je deze domeinnaam naar je eigen provider kunt overzetten.
domeinnaam verkopen.
Bedrijfsstrategie ondernemingsplannen en bedrijfsprocessen. Onderwerp domeinnaam verkopen 5423 keer gelezen. dmn410 Gepost op 12 januari 2014 2323. Graag zou ik wat advies willen hebben over het verkopen van een domeinnaam. Drie jaar geleden heb ik een domeinnaam laten vastleggen voor een eigen bedrijf dat ik zou gaan opstarten maar door drukte heb moeten uitstellen. Nu is het zo dat ik een mail heb gekregen van een bedrijf dat mijn domeinnaam voor een klant wil overnemen.

Contacteer ons