Meer resultaten voor dns nl

dns nl
 
Ik wil de DNS records voor mijn domeinnaam instellen Helpdesk TransIP.
Klik in de linkerkolom op je domein niet aanvinken. Scroll vervolgens naar Geavanceerd Domeinbeheer. Als dit nog niet aan staat klik dan op Geavanceerd Domeinbeheer Inschakelen. Scroll dan naar DNS om je DNS records aan te kunnen passen. Wanneer je de DNS records van jouw domeinnaam voor het eerst bekijkt zie je hier al een zestal DNS records ingesteld staan. Naast de eerste twee A en AAAA records zie je IP-adressen terug. Deze twee IP-adressen zijn van onze TransIP Gereserveerd pagina. Door deze twee DNS records krijg je na het bezoeken van jouw domeinnaam onze onmiskenbare Gereserveerd pagina te zien. De overige vier records zijn voor jouw gemak ingesteld.
Wat zijn DNS-records? Neostrada.
Wat zijn DNS-records?
DNS-beheer in eigen hand met TransDNS.
DNS-beheer in eigen hand. We besloten lang geleden al dat we DNS-beheer liever in eigen hand hebben. Uit dat besluit is TransDNS ontstaan. Met TransDNS bepalen we zelf hoe we de DNS van meer dan 1.000.000 domeinnamen beheren. TransDNS is dan ook al jaren de betrouwbare backbone van onze nameservers. Wijzigen wat jij wilt. Via jouw controlepaneel kun je de DNS voor al je domeinnamen gemakkelijk beheren. Vanzelfsprekend zijn alle wijzigingen die je doorvoert volledig gratis. Door TransDNS worden je gewenste veranderingen realtime doorgevoerd in onze nameservers waarna de DNS wereldwijd zal propageren binnen 24 tot 48 uur. Met het krachtige controlepaneel beheer je gemakkelijk je domeinnamen webhosting en BladeVPS PureSSD. Het controlepaneel is ontwikkeld met gebruiksgemak als belangrijkste uitgangspunt.
DNS servers in Netherlands.
Partner sites StartTLS test Free dynamic DNS with IPv6. DNS servers in Netherlands. This list of public and free DNS servers is checked continuously. Read how to change your DNS server settings. Download all 250 valid servers. JSON limited to 100. The table below is limited to the 100 recently checked servers. IPv4/IPv6 Address Location Software / Version Checked at State Reliability Whois.
Hoe beheer ik mijn DNS-records? Antagonist Help.
Vervolgens verwijzen deze weer door naar de juiste server waar het domein gevonden kan worden. Deze doorverwijzingen gaan ook weer door middel van DNS. Omdat DNS zo'n belangrijk onderdeel is van het internet kan een verkeerde wijziging de website onbereikbaar maken. Voor een Alles-in-1-pakket is het daarom standaard niet mogelijk om zelf je DNS gegevens te wijzigen. Resellers hoeven hier niets voor te doen voor hen is het standaard ingeschakeld. Ter kennisneming DNS Management moet voor Alles-in-1-pakketten handmatig ingeschakeld worden! Ga hiervoor in Mijn Antagonist naar jouw pakket en klik op de knop DNS beheer inschakelen. Kijk voor meer informatie in onze handleiding Hoe kan ik DNS-beheer inschakelen voor mijn pakket?
DNSSEC.nl.
Houd mij op de hoogte. DNSSEC is een uitbreiding op het Domain Name System DNS. DNSSEC verhelpt een aantal kwetsbaarheden in DNS waardoor de bewegwijzering van het internet veiliger en vertrouwder wordt. Op DNSSEC.nl vindt u alle technische informatie over DNSSEC die u nodig heeft om uw domeinnamen beter te beveiligen. Ondersteuning voor veilige verhuizing van ondertekende domeinen is compleet. Hoewel DNSSEC in Nederland al bijna twee jaar geleden officieel is ingevoerd is het verhuizen van beveiligde domeinen altijd een probleem gebleven. Je wilt immers dat een eenmaal ondertekend domein niet alleen bij de nieuwe registrar maar ook tijdens de hele overdracht beveiligd blijft.
www.web-oke.nl DisplayDNS.com Toon DNS informatie.
Door hieronder een domeinnaam in te vullen kunt u DNS informatie het betreffende domein opvragen. In het resultaat wordt achter de domeinnaam het aantal seconden getoond voordat de betreffende DNS zichzelf ververst. Dat betekent dat eventuele DNS wijzigingen daarna zichtbaar worden.
Domain Name System DNS Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl.
Daarom is er een systeem in gebruik dat IP-adressen vertaalt naar hostnames en vice versa. Dit systeem heet DNS Domain Name System. DNS maakt gebruik van een aantal regels records genoemd. Deze regels worden opgeslagen in de zonefile van een domein. Hieronder lees je hoe die vertaling van verschillende regels van een domeinnaam werkt. Ook zie je een overzicht en uitleg van de meest voorkomende DNS-records. De werking van het Domain Name System. Wanneer je in je browser een website opvraagt bijvoorbeeld www.hostnet.nl worden er op de achtergrond verschillende verzoeken naar servers over de hele wereld gestuurd om uiteindelijk de juiste website te tonen.
SIDN Jouw wereld. Ons Domein.
donderdag 20 juli 2017 SIDN Labs. De opkomst van het gebruik van anti-DDoS-diensten onder nl-domeinnamen. Er is een markt voor anti-DDoS-diensten. maandag 17 juli 2017 Kennis. Leg even uit alsjeblieft. Download het whitepaper over trust frameworks. dinsdag 11 juli 2017 Over SIDN. 38 internetprojecten van start met steun SIDN fonds.
DNS en nameservers wijzigen Hosting.nl.
Eenvoudig in te stellen. Technische wijzigingen zelf doorvoeren. Wat is DNS precies? Iedereen die actief is op het internet heeft te maken met DNS. DNS staat voor Domain Name System. Dit system kan gezien worden als een wereldwijde database waarin domeinnamen gekoppeld en zijn aan verschillende unieke IP-adressen. Het DNS zorgt voor de vertaalslag tussen de domeinnaam en het IP-adres. Een IP-adres bestaat uit een cijferreeks bijvoorbeeld 62.129.139.112. Toetst u deze cijferreeks in via uw browser dan krijgt u automatisch de website van Hosting.nl te zien. Omdat het echter lastig is om allerlei verschillende cijferreeksen te onthouden zorgt het Domain Name System ervoor dat u alleen de domeinnaam hoeft te onthouden.

Contacteer ons