Op zoek naar naam registreren?

naam registreren
 
Registreren Van naam of logo naar sterk merk.
Maak je niet langer zorgen over je bedrijfsnaam productnaam of logo. Met een merkonderzoek ook vaak naams of beschikbaarheidsonderzoek genoemd krijg je antwoord op de vraag of de naam of een sterk gelijkende naam al door andere partijen gedeponeerd is. Helaas geldt Wie het eerst komt wie het eerst maalt. En pas op alleen geregistreerde merken hebben merkrechten. Start met een beschikbaarheidsonderzoek. Ontvang een vrijblijvend beschikbaarheidsonderzoek. Zo krijg je antwoord op de vraag of jouw naam of logo nog als merk kan worden geregistreerd. Vraag vandaag nog een onderzoek aan naar je naam en ontvang een offerte plus een gedegen risicoanalyse met juridisch advies. Zonder kosten en geheel vrijblijvend. Waarom je bedrijfsnaam beschermen? Aan enkel het gebruik van je naam kunnen geen merkrechten worden ontleend.
SIDN Domeinnaam registreren.
Heb je een beschikbare domeinnaam gevonden? Registreer die dan bij een registrar hostingprovider. Volg deze stappen om je domeinnaam te registreren. Stappen voor het registreren van een domeinnaam. Zoek een domeinnaam via de balk check hier je nl-domeinnaam op de homepagina. Na het intypen van je domeinnaam zie je gelijk een willekeurige selectie van 8 registrar. Zit de registrar van je keuze er niet bij? Maak dan een keuze uit de totale lijst die we beperken tot alleen aanbieders waar je als individu een domeinnaam kunt registreren.
Bandnaam of artiestennaam vastleggen MuziekBusiness.
Bandnaam of artiestennaam vastleggen. Stel je hebt een steengoede artiestennaam bandnaam of dj-naam bedacht aan de hand van een van de stappenplannen op MuziekBusiness. Je wilt er dan natuurlijk zeker van zijn dat dit een originele naam is en deze niet al door een ander wordt gebruikt. Mocht deze naam nog vrij zijn dan moet je hem natuurlijk vastleggen nu deze nog beschikbaar is. Een artiestennaam vastleggen kan op verschillende manieren. In dit artikel worden de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Is je artiestennaam beschikbaar? Voordat het zover is wil je zeker weten dat je over een originele artiestennaam beschikt. Om dit te checken kun je natuurlijk gewoon even googelen. Daarnaast zijn er nog drie meer officiële manieren om te controleren of een artiestennaam al wordt gebruikt.
Iemand eist mijn domeinnaam op Helpdesk. Mijndomein.
Een domeinnaam registreren kan iedereen ook bedrijven. In het geval van bedrijven die registreren of bedrijfsnamen die geregistreerd worden zijn er veel overeenkomsten met het handelsnaamrecht. Domeinnamen gebruiken heeft veel overeenkomsten met het uitvoeren van handelsnaamrecht. In veel voorkomende gevallen zal dit dan ook meestal de inhoud zijn van een geschil over een domeinnaam. Hieronder zie je twee niet aan elkaar gerelateerde zaken over het claimen van een bestaande domeinnaam. Een bedrijf in Beilen registreerde de domeinnaam www.shoetimeflavour.nl. Echter was er al veel langer een bedrijf in Panningen actief met de bedrijfsnaam Shoetimeflavour.
Domeinnaam registratie ICTRecht juridisch adviesbureau. Domeinnaam registratie ICTRecht juridisch adviesbureau.
Als u een domeinnaam wilt registreren doet u dit bijvoorbeeld bij uw hoster. De hoster sluit vervolgens een contract met SIDN en de domeinnaam wordt op uw naam gezet. Ook webdevelopers kunnen een domeinnaam registreren. Uiteraard kunt u dit als webdeveloper voor uzelf doen maar ook voor uw klanten. Belangrijk is dat hier duidelijke afspraken over gemaakt worden. Registreert u als webdeveloper de domeinnaam op eigen naam en krijgt de klant een gebruiksrecht of registreert u de domeinnaam direct op naam van de klant? Vragen die bij een eventueel geschil van belang zijn.
Wat is merkenrecht en merkregistratie? En wat zijn de voordelen? MKB Servicedesk.
Wat is merkenrecht en merkregistratie? En wat zijn de voordelen? Je onderneming en je producten of diensten hebben een naam een logo of een combinatie van beide. Dat zijn je merken. Ze wijzen consumenten naar jouw producten en diensten staan symbool voor je bedrijf en vertegenwoordigen een economische waarde. Daarom is het verstandig je merken te beschermen. Wat de voordelen hiervan zijn lees je in dit artikel. Meer over juridische zaken? Download ons gratis E-book. Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Als je een product onder een bepaald merk op de markt hebt gebracht wil je natuurlijk niet dat een ander onder dezelfde merknaam een soortgelijk product gaat verkopen.
c Merkenrecht wat is een merk? Registratie bescherming.
Om te voorkomen dat een ander uw tekens als merk gaat gebruiken moet u uw merk registreren. Wat kunt u als merk registeren? Merken kunnen uiteenlopende vormen hebben. Woorden en/of cijfers woordmerk de naam Coca-Cola of 3M. Afbeeldingen en logo's beeldmerk het Heineken-logo met de karakteristieke scheve e. Vormen vormmerk de vorm van bijvoorbeeld een flesje. Kleuren kleurmerk bijvoorbeeld het geel van Zwitsal. Klanken klankmerk de tune van Fr Elise gebruikt voor de diensten van een merkenbureau. Waar kunt u uw merk registreren of deponeren? Afhankelijk van het land waarin u uw merk wilt beschermen hebt u de volgende keuze. Registratie van een merk in n specifiek land nationale registratie.
Bedrijfsnaam handelsnaam Ondernemersplein.
Zoekresultaat sluiten vind Sluit zoekformulier. Deze informatie is geplaatst door. Als u een bedrijf begint moet u een bedrijfsnaam handelsnaam bedenken. U moet een naam kiezen die uniek is in de branche en regio waarin u actief bent. Gebruik hiervoor het stappenplan bedrijfsnaam kiezen van de Kamer van Koophandel KvK. De bedrijfsnaam geeft u bij inschrijving in het Handelsregister op aan de KvK. De KvK geeft uw gegevens door aan de Belastingdienst. Wilt u uw bedrijfsnaam ook als merk gebruiken? Dan moet u hem registreren bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom BBIE. Lijkt een andere bedrijfsnaam op uw bedrijfsnaam? Vindt u dat de bedrijfsnaam van een ander bedrijf misleidend of verwarrend is?
Heb jij je merk al geregistreerd?
Als ondernemer investeer je veel tijd en energie in je bedrijf. Je werkt hard verzint een uniek concept of investeert in reclame en je netwerk. Je bouwt een goede naam op en creëert hiermee waarde. De door jou opgebouwde waarde zit in je merknaam of logo. Je merk verdient bescherming tegen misbruik. Je wilt immers niet dat een andere ondernemer zomaar de vruchten plukt van jouw inspanningen. Met een officiële merkregistratie bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom sta je sterk. Dit kan al vanaf 240. Waarom je merk registreren? Een sterk merk is veel waard. Als je merk officieel is geregistreerd heb jij er het monopolie op. Je kunt dan ook het teken gebruiken. Dat maakt een professionele indruk.
Een merk registreren hoe doe je dat?
Hoe registreren andere freelancers hun merk? Hoe verloopt het registeren van een merk? Personal branding Je eigen merk. Bedrijfsnaam / handelsnaam kiezen. U bent hier Home Marketing Merkregistratie. Een merk registreren hoe doe je dat? Wil je kunnen optreden tegen misbruik van jouw handelsnaam en/of merknaam dan zul je die moeten registreren. Je kunt dit doen bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom BBIE. Alleen na registratie is een merk jouw eigendom en mag je het teken gebruiken. Om een merk te registreren moet je verschillende stappen zetten. Het onderstaande schema helpt je op weg. Stap 1 zelf doen of laten doen? Voor mij stond daardoor vast dat ik me de komende jaren serieus zou inzetten om JAMMIE-producten en diensten te ontwikkelen.

Contacteer ons