Resultaten voor mijn domein

mijn domein
 
Mijndomein ondertekent 334 duizend nl-domeinen DNSSEC.nl.
We moesten daarvoor extra velden aan onze software toevoegen en zorgen dat deze voorzichtig werden gevuld en gevuld bleven. Bovendien controleren we bij SIDN eerst of een domein nog naar onze DNS-servers verwijst en niet is opgezegd of verhuisd voordat we de records ondertekenen. De EPP-interface staat echter een bepaald maximum aantal queries per seconde toe zodat hun systemen niet overbelast worden. Vandaar dat wij onze domeinen met een lagere snelheid ondertekenden dan andere registrars. Dat is ook duidelijk in de statistieken te zien. Wel hebben we de caching-tijden op twee minuten staan zodat we heel snel veranderingen kunnen doorvoeren. De volgende stap ligt volgens De Graaf bij de internet service providers.
Mijndomein opent obligatieplatform Airbnb'er krijgt korting bij Elon Musk Sprout.
20 okt 2016 0719. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Ondernemersnieuws Mijndomein komt met white label obligatieplatform grote verzekeraars storten zich op blockchain en Airbnb'ers krijgen korting bij Elon Musk. Henri de Jong begon Mijndomein als hostingbedrijf sinds hij zijn reclameauto's aan particulieren leaset had hij er met Mijndomein Auto een private leasebedrijf bij inclusief een eigen obligatiemarkt om de leaseauto's te financieren.
mijndomein.nl Beoordelingen Lees www.mijndomein.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Gepubliceerd dinsdag 11 april 2017 Prima geholpen. Snel klantgericht zakelijk met een knipoog naar mijn kleine onzorgvuldigheden. Kortom Mijndomein is inderdaad mijn domein! Alleen de laatste beoordeling zal meetellen in de TrustScore van het bedrijf. Gepubliceerd maandag 10 april 2017 Professionele ondersteuning en. Professionele ondersteuning en degelijke webhosting. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alleen de laatste beoordeling zal meetellen in de TrustScore van het bedrijf. Gepubliceerd maandag 3 april 2017 Duidelijke hulp. Duidelijke hulp in het beantwoorden of tot het komen van een oplossing.
Waarom kan ik de DNS van mijn domein niet beheren binnen h. Domeinnamen FAQ VDX.
Wanneer DNS beheer actief is op je domeinnaam dan is deze optie terug te vinden binnen het online klantenportaal https//mijn.vdx.nl onder het tabblad Domein en Hosting. Wanneer je op het domein staat wordt onderaan de button DNS beheer weergegeven. Het kan zijn dat de Button DNS beheer niet zichtbaar is en DNS beheer voor het domein is uitgeschakeld. Dit kan zijn doordat het domein de status geparkeerd heeft of doordat we een redirect/forward voor het domein hebben ingesteld. Neem contact met ons op middels helpdesk@vdx.nl wanneer je de DNS van de domeinnaam wenst te activeren. Waar kan ik de DNS van mijn domeinnaam beheren/aanpassen? Hoe log ik in op het online klantenportaal https//mijn.vdx.nl?
Mijndomein Roparun Loop met ons mee van Parijs naar Rotterdam!
Mijndomein.nl 79% score uit 1744 reviews HostingReview.nl.
Mijndomein.nl scoort 390 uit 500 op basis van 1744 reviews op 7 vergelijkingssites.
Home MijnDomeinReseller.
Bij MijnDomeinReseller registreert en beheert u uw domeinnamen snel eenvoudig en voordelig. Het control panel biedt alle functionaliteiten die u als ICT professional nodig heeft. Zo registreert verhuist en beheert u de domeinnamen real-time kunt u gebruikmaken van handige bulk-functies en koppelt u uw eigen systeem via de uitgebreide API. Dit alles tegen zeer voordelige tarieven. MijnDomeinReseller is accredited registrar door ICANN SIDN EURid en DNS.be. U registreert uw domeinnamen dus altijd real-time en ook domeinnamen met gTLD extensies zonder tussenpersonen. Uitgebreide tools voor resellers.
Klacht over MijnDomein.nl? Meld nu wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Al 10 dagen ligt mijn website plat door een fout en krijg gewoon geen reactie van hun telefonisch niet te bereiken Ik moet wel mijn brood verdienen met mijn website maar dat blijkt mijn domein wel een zorg te. Reageer als bedrijf Gelezen 77. Factuur terwijl ik nergens gebruik van heb gemaakt. Klacht van willemvdKamp op 16 januari 2017 over MijnDomein.nl in de categorie Websites Building en Hosting. Ik heb nu een aanmaning ontvangen begrijp er niets van. Tevens heb ik de gehele website afgezocht om een telefoonnummer van de helpdesk te vinden. Het 2828 nummer werkt niet. Nu gaan ze dreigen met een incasso bureau.
De jaarcijfers bekenen Mijndomein.nl ISPam.nl.
Dit keer bekijken we de jaarcijfers van Mijndomein.nl. Een onderneming uit de Flevopolder waar je bijzonder genoeg niet alleen je domeinnaam kan laten.
mijndomein.nl KiyOh.
Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden. Vandaag serieus geholpen door de helpdesk. Mijn probleem zat achteraf in mijn eigen Thunderbird mailprogramma dat qua map instelling niet overeen kwam met Mijndomein. Na een TeamViewer sessie van een uur toch gelukt. Ik kan geen verbeterpunten noemen. Werk nu bijna een jaar met Wordpress bij mijndomein.nl. Ben tevreden met de mogelijkheden en de lage prijs. Ik heb verder geen opmerkingen. Ik kan geen verbeterpunten noemen. Ik zoek ze nog steeds.

Contacteer ons