Zoeken naar nl domein host

nl domein host
 
Spookfactuur van NL Domein Host in omloop Alerts Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Spookfactuur van NL Domein Host in omloop. Er gaan wederom nepfacturen rond van NL Domein Host. krijgt veel meldingen binnen over spookfacturen van NL Domein Host. De spookfactuur wordt als bijlage verzonden via een e-mail met de tekst. Geachte heer / mevrouw. Bijgevoegd vindt u de specificatie aangaande uw domeinregistratie voor 2015 / 2016. Hopelijk u naar behoren te hebben ingelicht. Wanneer je de bijlage opent verschijnt de factuur in beeld. Hieronder staat een voorbeeld van de spookfactuur. Betaal deze nepfactuur niet! Ook valse e-mails of spookfacturen ontvangen?
Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland.
Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland. Home Blog Spookfacturen NL Domein Host. Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland. Robiz.nl waarschuwt haar klanten voor spook-facturen welke verzonden worden door NL Domein Host/Domein Host Nederland uit Sittard. Afgelopen maanden is dit bedrijf weer actief begonnen met het versturen. U wordt gevraagd om een factuur te betalen voor uw domeinnaam en het telefoonnummer en de website zijn beide niet bereikbaar. Wanneer u een spookfactuur van NL Domein Host/Domein Host Nederland ontvangt raden wij aan deze niet te voldoen. In de kleine lettertjes staat vermeld dat dit ook geen echte factuur betreft maar een aanbieding.
Spookfacturen van NL Domein Host.
Logo ontwerp visitekaartjes briefpapier brochures autobelettering en complete huisstijlen. Grafische vormgeving voor alle vragen. Advies marketing en strategie SEO SEA linkbuilding. De partner voor succesvol online profilering. Spookfacturen van NL Domein Host. Pas op voor spookfacturen NL Domein Host. Het is weer zover er zijn weer spookfacturen van NL Domein Host of Domeinhost Nederland in omloop. Verschilende relaties hebben ons gevraagd of wij weten waar de facturen vandaan komen. Net als Stichting Internet Domeinregistratie Nederland SIDN adviseren wij deze niet te betalen. Factuur niet betalen meld fraude. Betaal de factuur niet die u heeft ontvangen van NL Domein Host of Domeinhost Nederland.
Let op spookfacturen van NL Domein Host Interwijs B.V.
De factuur heeft niets met uw domeinregistratie te maken en wij adviseren u dan ook om deze factuur niet te betalen. Onderaan deze pagina ziet u een voorbeeld van een spookfactuur. Wat doet NL Domein Host? NL Domein Host verstuurt een factuur voor een zogenaamde geleverde dienst. Meestal gaat dit om een domeinnaamregistratie het registreren van een co of info extentie gekoppeld aan uw huidige nl domeinnaam. Wat u waarschijnlijk niet ziet is dat onderaan in de kleine lettertjes staat dat het om een offerte gaat. Hier staat de volgende tekst. Dit is een aanbieding en geen factuur betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging. Mocht tijdige betaling uitblijven vervalt onze dienstverlening en verblijft de domeinextentie opkoopbaar voor derden.
Nieuwe ronde spookfacturen van NL Domein Host KovoKs BV ICT Cloud Webdevelopment Zimbra.
Nieuwe ronde spookfacturen van NL Domein Host. Het is weer zover er is een nieuwe ronde spookfacturen aangekomen bij onze klanten. Zij ontvingen een factuur van 8990 van NL Domein Host voor webhosting. NL Domein Host stuurt deze spookfacturen in de hoop dat mensen niet goed weten bij wie hun domeinnaam gehost is en de factuur dan betalen. In de kleine letters onderaan in de factuur staat ook dat deze factuur een aanbieding is. Lees hier meer over bij het SIDN Stichting Domeinnaamregistratie Nederland. Als uw website bij ons ondergebracht is moet u deze factuur niet betalen. Als u twijfelt neem dan contact met ons op via 0345 53 29 27 of email protected. Neem contact op met.
Mail ontvangen van NL domein host? Niet openen! Netaffairs.
Mail ontvangen van NL domein host? geplaatst op 17 maart 2016. De laatste weken ontvangen we veel nepmails van de afzender contact11@domeinhostnl.com. De mail bevat een spookfactuur voor een zogenaamd geleverde dienst. Ook onze klanten hebben de mail ontvangen en het advies vanuit Netaffairs is deze niet te openen en direct te verwijderen. Cybercriminelen proberen steeds vaker via e-mail personen op te lichten. Ze gaan soms erg ver in hun pogingen. De kans is daarom groot dat u in de toekomst vaker met dit soort kwaadaardige mails geconfronteerd wordt.
Pas op nepfacturen voor domeinnamen van NL Domein Host.
Pas op nepfacturen NL Domein Host. 15 maart 2016 door Petra Reageer. Je kunt er niet vaak genoeg voor waarschuwen dus dat doen we bij deze. Er worden de laatste dagen weer volop facturen verstuurd door NL Domein Host. Het onderwerp van de e-mail waarin de factuur als PDF wordt meegestuurd luidt Domeinregistratie 2016 / 2017. Hier een voorbeeld van zon factuur. Heb je een dergelijke factuur ontvangen? Doe daar melding van bij Fraudehelpdesk. Voor diensten die je bij ons hebt lopen ontvang je nooit facturen van derden.
NL domein host oplichting Yuluma.
NL domein host oplichting. 03 Okt NL domein host oplichting. Geplaatst op 1137h in Webwinkelnieuws door David Stomph 1 Reactie. Ze zijn er weer de spooknotas van NL Domein Host. Echter brutaler dan voorheen. Niet zoals we gewend zijn een aanbod dat lijkt op een factuur maar gewoon echt een factuur. Het bedrijf bestaat uiteraard niet tenminste nergens te vinden bij de Kamer van Koophandel en daarom vinden wij het OPLICHTING. Domeinnaam is geregistreerd via een anonieme service in Amerika.
Let op spookfacturen van NL Domein Host! Texels Ontwerp.
Heb je ook mail gehad van NL Domein Host? Trap er dan vooral niet in dit zijn namelijk spookfacturen. In de bijlage vind je een document dat erg op een factuur lijkt. Lees je echter de kleine lettertjes dan zie je dat het een offerte betreft. Waaraan herken je dit SPAM bericht? Ten eerste is de mail niet persoonlijk. De aanhef is Geachte heer / mevrouw. Ze claimen je domeinregistratie te factureren echter welke? Dat staat niet vermeld.
Spookfactuur NL Domein Host VNM Design Apeldoorn.
Er zijn weer spookfacturen in omloop van Nl Domein Host let op deze facturen zijn niet afkomstig van VNM Design! Dit bericht is er alleen om u te waarschuwen voor het malafide bedrijf die deze facturen stuurt. Uit de nieuwsberichten op fraudehelpdesk.nl over NL Domein Host en Domein Host Nederland blijkt dat dit bedrijf al geruimde tijd bekend staat als fraudeur. FACTUUR NL DOMEIN HOST. Hier zie je een voorbeeld van de factuur die wij kregen mogelijk zijn er verschillende versies in omloop.

Contacteer ons