Zoeken naar nl domein host

nl domein host
 
Spookfactuur van NL Domein Host in omloop Alerts Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Spookfactuur van NL Domein Host in omloop. Er gaan wederom nepfacturen rond van NL Domein Host. krijgt veel meldingen binnen over spookfacturen van NL Domein Host. De spookfactuur wordt als bijlage verzonden via een e-mail met de tekst. Geachte heer / mevrouw. Bijgevoegd vindt u de specificatie aangaande uw domeinregistratie voor 2015 / 2016. Hopelijk u naar behoren te hebben ingelicht. Wanneer je de bijlage opent verschijnt de factuur in beeld. Hieronder staat een voorbeeld van de spookfactuur. Betaal deze nepfactuur niet! Ook valse e-mails of spookfacturen ontvangen?
Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland.
Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland. Home Blog Spookfacturen NL Domein Host. Spookfacturen NL Domein Host Domein Host Nederland. Robiz.nl waarschuwt haar klanten voor spook-facturen welke verzonden worden door NL Domein Host/Domein Host Nederland uit Sittard. Afgelopen maanden is dit bedrijf weer actief begonnen met het versturen. U wordt gevraagd om een factuur te betalen voor uw domeinnaam en het telefoonnummer en de website zijn beide niet bereikbaar. Wanneer u een spookfactuur van NL Domein Host/Domein Host Nederland ontvangt raden wij aan deze niet te voldoen. In de kleine lettertjes staat vermeld dat dit ook geen echte factuur betreft maar een aanbieding.
Nep facturen Domeinregistratie 2016 / 2017 van NL domein Host Datasign Internetdiensten.
De laatste tijd komen er weer signalen binnen over facturen afkomstig van de bedrijven NL Domein Host en/of Domeinhost Nederland. De facturen zijn zogenaamde spookfacturen en wij adviseren u deze niet te betalen. Factuur niet betalen en fraude melden! Wij raden iedereen die een factuur van het bedrijf NL Domein Host en/of Domeinhost Nederland ontvangt deze niet te betalen. Het is verstandig direct een klacht in te dienen bij het Steunpunt Acquisitiefraude via www.fraudemeldpunt.nl. Wij adviseren bij uw klacht ook een kopie van de factuur mee te sturen.
NL Domein Host verstuurt spookfacturen met Spaans bankrekeningnummer ISPam.nl.
NL Domein Host verstuurt spookfacturen met Spaans bankrekeningnummer. 9 februari 2015 1544 uur. Acquisitiefraude-club NL Domein Host is weer bezig met het versturen van spookfacturen. Een hoster stuurde een spookfactuur naar ons door die zojuist om 1429 uur vandaag door hen werd ontvangen. In totaal wordt er geprobeerd de ontvanger van de spookfactuur 8990 euro afhandig te maken. Dat bedrag moet worden overgemaakt op een Spaans bankrekeningnummer. Opmerkelijk aan de spookfactuur is dat deze niet eens is geadresseerd.
Spam Domein Host Nederland.
Spamfilter Webmail FTP PHP5 en meer. Prijs per maand 690. Spam Domein Host Nederland. Momenteel wordt er veel spam verstuurd met het verzoek om de kosten van uw domein registratie te voldoen. Let wel voor uw domein naam/namen krijgt u naast Post Web Editing van geen enkele andere instantie facturen. De pakketten van Post Web Editing zijn All-Inn dus zonder andere extra kosten. De afzender van deze spookfacturen is Domein Host Nederland reageer niet op deze mail en verwijder het direct.
Mail ontvangen van NL domein host? Niet openen! Netaffairs.
Mail ontvangen van NL domein host? geplaatst op 17 maart 2016. De laatste weken ontvangen we veel nepmails van de afzender contact11@domeinhostnl.com. De mail bevat een spookfactuur voor een zogenaamd geleverde dienst. Ook onze klanten hebben de mail ontvangen en het advies vanuit Netaffairs is deze niet te openen en direct te verwijderen. Cybercriminelen proberen steeds vaker via e-mail personen op te lichten. Ze gaan soms erg ver in hun pogingen. De kans is daarom groot dat u in de toekomst vaker met dit soort kwaadaardige mails geconfronteerd wordt.
Hosting Domeinnaam Registreren? 1 Webhosting Domeinregistratie.
Je krijgt korting bij registratie van meerdere domeinen én je plaatst snel meerdere domeinnamen op één pakket. Is je domeinnaam nog vrij? Check direct alle beschikbare domeinnamen en domein extensies in onze domeinnaamzoeker! Je eigen website maken? Dagelijks kiezen honderden mensen de professionele webhosting van Yourhosting. Zij bouwen hun website webwinkel of weblog met MijnWebsite of gebruiken de gratis scripts of website software bijvoorbeeld Joomla hosting of WordPress hosting. Alleen bij Yourhosting kun je meerdere websites op één pakket plaatsen en eenvoudig back-ups van je website maken. Kies nú voor de beste hosting en maak ook je eigen website.
Ondernemersvereniging Asten ondernemen doe je samen.
Bijgevoegd vindt u de specificatie aangaande uw domeinregistratie voor 2015 / 2016. Hopelijk u naar behoren te hebben ingelicht. Wat NL Domein Host. Spookfactuur ontvangen van NL Domein Host 9835 ex btw voor zogenaamde domeinregistratie. IBAN ES49 0237 0650 9169 6683 94. Wanneer 14 mei 2015. 2 x een spookfactuur gekregen vandaag.
Pas op! Factuur NL Domein Host is nep ipsis.nl.
Een aantal klanten van ons hebben de afgelopen dagen een factuur via e-mail ontvangen van NL Domein Host. De e-mail heeft als onderwerp Domeinregistratie en bevat een pdf als bijlage. Deze pdf bevat een nep factuur. Sterker nog in de kleine lettertjes staat het volgende. Dit s een aanbieding en geen factuur betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging. Mocht u een dergelijke e-mail ontvangen doe er dan niks mee. U kunt het gewoon negeren.
Spooknota NL Domein Host in omloop IGD Doetinchem.
Spooknota NL Domein Host in omloop. NL Domein Host is actief op het gebied van spooknotas. De nota staat niet op naam en het betreft een IBAN nummer vanuit Spanje. Let goed op eventuele vervolgnotas. Bijlagen bij Spooknota NL Domein Host in omloop. Deel deze pagina via. Interview Bruggen slaan voor ondernemers. Uitnodiging bezoek Westfälische Hochschule Bocholt. IGD ziet kansen met CVJO.

Contacteer ons