Resultaten voor mijn domeinnaam

mijn domeinnaam
 
Summer School Waarom moet ik mijn domeinnaam afstaan/.
16 augustus 2013 by Charlotte Meindersma 9 Comments. Een veel voorkomende vraag is deze Ik heb een domeinnaam en eist een nieuw bedrijf dat ik die domeinnaam aan hen afsta. De domeinnaam is niet te koop het bedrijf is pas net gestart en er is geen merk voor die naam ingeschreven. Mag dat bedrijf de domeinnaam dan opeisen?
De waarde van domeinnamen.
Het kan een persoonsnaam zijn maar ook een product of bedrijfsnaam. In het voorbeeld van vliegmaatschappij KLM zal de echte waarde van de domeinnaam KLM.nl sterk de geschatte 5000 overstijgen. Mijn persoonlijke domeinnaam en WebChamp.nl zijn ook wel te koop maar onder de miljoen euro zie ik ze nog niet zo snel vertrekken. Er zijn ook prachtige domeinnamen waar de eigenaar helemaal geen waarde aan hecht en die hij/zij zonder moeite weggeeft of laat verlopen terwijl jij er bijna een moord voor zou doen om de domeinnaam in handen te krijgen. Persoonlijke waarde verschilt dus heel erg en is een van de grootste en belangrijkste factoren bij de waardebepaling van een domeinnaam. Waarde voor de koper / wie is de koper?
Verhuizen van mijn domeinnaam Zakelijk KPN Forum.
Beantwoord Verhuizen van mijn domeinnaam. Domeinnaam Online Webhosting Online. Ik zou graag mijn domeinnaam die nu geregistreerd staat bij KPN willen verhuizen naar mijnwebwinkel.nl. Hier heb ik een verhuiscode voor nodig op de website staat dat ik contact op moet nemen met de service desk maar weet alleen niet welk nummer ik daarvoor moet bellen. Kan iemand mij hiermee verder helpen? Beste antwoord door Aisjah 3 april 2017 1846.
Waarom een domeinnaam zo belangrijk is Mijnwebwinkel.
Zoekmachine Niet alleen voor klanten is een domeinnaam van belang ook Google hecht waarde aan de domeinnaam bij de rangschikking van de website in de zoekresultaten. Waar moet ik op letten bij mijn domeinnaamkeuze? Bij het bepalen van een domeinnaam wordt vaak gekozen voor een combinatie van de volgende opties. De belangrijkste productcategorie erin verwerkt zoals handtassenoutlet.nl De voornaamste USP erin verwerkt zoals plasmadiscounter.nl Een simpele maar catchy naam zoals fonq.nl Je bestaande bedrijfsnaam zoals bobshop.nl. Waar je ook voor gaat zorg er in elk geval voor dat je een domeinnaam kiest die niet te lang goed te spellen en gemakkelijk te onthouden is. Een liggend streepje maakt voor zoekmachines niet uit maar kan wel verwarrend zijn.
Hoe kan ik mijn webshop aan mijn domeinnaam koppelen?
Schakel JavaScript in je browser in en laad vervolgens de pagina opnieuw. Afdrukweergave Hoe kan ik mijn webshop aan mijn domeinnaam koppelen? Om je webshop met je domeinnaam te verbinden moet je shop aan een domeinnaam in je pakket gekoppeld worden. Log daarvoor eerst in met je domeinnaam of klantnummer en wachtwoord in de klantenlogin. Selecteer je pakket en vervolgens de menupunten Instellingen en Omleiding naar webshop. Selecteer nu je shop-ID als je meerdere webshops hebt. Als je één shop hebt is de juiste shop-ID al geselecteerd. Onderaan de pagina zie je de domeinen in je pakket.
Hoe deel ik mijn domeinnaam met een andere gebruiker?
Terug naar helpdesk overzicht. Hoe deel ik mijn domeinnaam met een andere gebruiker? Soms wil je een domeinnaam delen omdat iemand anders het beheer doet van deze domeinnaam. Binnen ons controle paneel heb je de mogelijkheid om jouw domeinnaam te delen met een andere gebruiker van het controle paneel. Log in op het controle paneel. Om deze stappen uit te voeren moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel. Klik hier als je niet weet hoe dat moet of als je jouw wachtwoord bent vergeten.
Kennisbank Mijn domeinnaam staat in quarantaine wat nu?
Mocht u onverhoopt vergeten zijn de factuur te betalen dan kan het zijn dat uw domeinnaam na verloop van tijd door het systeem vrijgegeven wordt. Veel providers hebben onderling afgesproken dat er dan een overlappingsperiode moet zijn om de houder van de domeinnaam alsnog in de gelegenheid te stellen om zijn domeinnaam terug te krijgen. Deze overlappingsfase die ook wel quarantaine wordt genoemd verschilt per domeinextensie maar duurt gemiddeld 40 dagen. Om een domeinnaam uit quarantaine te halen zijn kosten aan verbonden.
mijn-domeinnaam-registreren.nl Groots in domeinnamen.
Snel en eenvoudig uw domeinnamen registreren. Snelle en professionele helpdesk. Meer dan 100 extensies beschikbaar! Over Mijn domeinnaam registreren. MDR is in een korte tijd gegroeid tot een van Nederlands grootste domeinregistratie providers van Nederland. Onze gemotiveerde en professionele klantenservice geeft graag antwoord op al uw vragen. Bij MDR kun je binnen één minuut een beschikbare domeinnaam zoeken en je domeinnaam registreren. Je kunt je eigen domeinnaam ook laten doorlinken. Is je domeinnaam nog vrij? Check direct alle beschikbare domeinnamen en domein extensies in onze domeinnaamzoeker! Een domeinnaam bij ons registreren een verstandige keuze! Bekijk of uw domeinnaam nog vrij is.
Home MijnDomeinReseller.
Snel slim en krachtig. Bij MijnDomeinReseller registreert en beheert u uw domeinnamen snel eenvoudig en voordelig. Het control panel biedt alle functionaliteiten die u als ICT professional nodig heeft. Zo registreert verhuist en beheert u de domeinnamen real-time kunt u gebruikmaken van handige bulk-functies en koppelt u uw eigen systeem via de uitgebreide API. Dit alles tegen zeer voordelige tarieven. MijnDomeinReseller is accredited registrar door ICANN SIDN EURid en DNS.be. U registreert uw domeinnamen dus altijd real-time en ook domeinnamen met gTLD extensies zonder tussenpersonen. Uitgebreide tools voor resellers.
Hoe koppel ik een domeinnaam aan een webhosting of reseller hosting account? Versio.
Voeg de domeinnaam toe via Domain Setup of Domain Administration. U kunt Bandwidth en Disk space het beste op Same as main account laten. Stap 2 Nameservers wijzigen. Hierna moet u de nameservers van uw domeinnaam wijzigen. Als uw domeinnaam geregistreerd is bij Versio klik links op Mijn Producten Domeinnamen en daarna op Overzicht. U ziet dan een lijst met uw domeinnamen klik op de pijl naar rechts achter de desbetreffende domeinnaam. Klik daarna op Nameservers instellen achter het kopje Nameservers. De nameservers die u moet gebruiken heeft u in een e-mail van ons ontvangen bent u deze gegevens kwijt?

Contacteer ons